De Ketele Francky.be

Voegwerken - Terrassen - Opritten

Chemisch Reinigen

Daar je door te zandstralen de beschermingslaag van de steen aantast, kiezen wij voor het chemisch reinigen. Dit bestaat uit het aanbrengen van een chemisch product met een borstel, dit product lost het vuil op. Na de nodige inwerktijd wordt dit onder hoge druk (160 tot 220 bar) grondig afgespoten. De steen is daarna zo goed als nieuw.

VOOR NA
Uitslijpen en hervoegen

In vele gevallen is de muur en het cement tussen de stenen door de weersomstandigheden sterk verouderd. Door de slechte staat van het voegwerk kan je veel gevelproblemen krijgen, zoals vochtinslag, vorstschade en mosgroei. Om alles weer in een goede staat te verkrijgen is het uitslijpen en hervoegen vaak de enige oplossing. Eerst is een goede voorbereiding van de ondergrond is nodig. De oude voegen worden vakkundig uitgeslepen (tot 3 cm diep), om het verspreiden van stof tot een minimum te beperken werken wij met stofdoek die het stof zoveel mogelijk tegenhoud. Daarna word alles grondig gespoeld met hoge druk en dan opnieuw gevoegd in de gewenste kleur. Wij maken de voegmortel machinaal om kleurverschillen tot een miniem te brengen.

VOOR NA

Wilt u meer gegevens of wenst u een prijsofferte aan te vragen,vul dan het formulier in op de contact pagina of stuur ons een mailtje.